Skip to main content
Δημοσίευση: Τετάρτη, 22/07/2020 - 16:29

Η ιστορία της Colombini Group στα Ιταλικά έπιπλα

Το Group Colombini

To group Colombini ιδρύθηκε το 1965 από την οικογένεια Colombini και τώρα είναι μια από τις ηγετικές εταιρίες της βιομηχανίας επίπλωσης στην Ιταλία. Διευθύνεται από τον Ivo Colombini και τον Emanuel Colombini. Με ένα χώρο παραγωγής περίπου 250 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα και παραπάνω από χίλιους συνεργάτες, το group διανέμει τα προϊόντα του στην Ιταλία αλλά και στο εξωτερικό.

Οι σειρές Colombini Casa, Febal Casa και Rossana είναι τα τρία brands που απαρτίζουν την Colombini Group. Από κάθε brand έρχεται μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε πελάτη ξεχωριστά τόσο από άποψη στιλ όσο και από άποψη οικονομική. Η ποιότητα και ο επαγγελματισμός αποτελούν θεμέλιο λίθο στην έρευνα και εξέλιξη των τριών αυτών brands και έχουν εξασφαλίσει την διεθνή επιτυχία της Colombini Group με το πέρασμα των χρόνων.

Αποστολή της εταιρίας

Να παρέχει design, πρακτικότητα και λειτουργικότητα. Αξίες που προσφέρονται σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα. Όποιος επιλέξει την εταιρία μας επιλέγει να ζήσει με τα προϊόντα μας για πολλά χρόνια.

Έπιπλα για όλο το σπίτι

Το ιταλικό design προσαρμόζεται στις ανάγκες του πελάτη. Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και εξυπηρέτηση, φροντίδα και προσοχή στις λεπτομέρειες αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του group και των τριών brands: Colombini Casa, Febal Casa και Rossana. Με τα δυο πρώτα το Group θέλει να προσφέρει στον πελάτη ολοκληρωμένες λύσεις για όλο το σπίτι μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από έπιπλα κουζίνας μέχρι καθιστικά - έπιπλα σαλονιού ενώ με το brand Rossana η κουζίνα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. 

Το δυναμικό της εταιρίας

Μηχανικοί, εξειδικευμένοι τεχνικοί, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και ειδικοί στο marketing συνεργάζονται στενά για τη δημιουργία προϊόντων με μοναδικές γραμμές. Η τεχνική ομάδα διαρκώς φροντίζει για τον έλεγχο της ποιότητας, εξετάζοντας κάθε προϊόν ξεχωριστά, το οποίο οφείλει να ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρντ της εταιρίας.

Εταιρία & περιβάλλον

Η Colombini Group δίνει μεγάλη προσοχή στο περιβάλλον και την προστασία του. Καθαρός σχεδιασμός, διαρκής έλεγχος, αυστηρά καθορισμένη στρατηγική, βελτίωση ενεργειακών πηγών, επαναχρησιμοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών αποτελούν κάποιες από τις δράσεις της στον τομέα του περιβάλλοντος.

Εγκαταστάσεις

Με τρεις μονάδες στο San Marino, το Group της Colombini αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες επίπλωσης στην Ιταλία. Η διαδικασία της παραγωγής ξεκινά από την ακατέργαστη πρώτη ύλη και φτάνει μέχρι το τελικό προϊόν για να εξασφαλίζει πάντοτε ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Συνεργάτες ανά τον κόσμο

Ευρώπη, Κίνα, Αμερική και Μέση Ανατολή αποτελούν τις κύριες αγορές του Group. Από το 2005 έχουμε επιλέξει μια προσέγγιση που εστιάζει στον καταναλωτή, εξελίσσοντας έτσι τα σημεία λιανικής μας. Η εξαγωγή του ιταλικού στυλ σε όλο τον κόσμο υπήρξε πάντοτε ένα όνειρο για την εταιρία το οποίο πλέον μετρά πάνω από 164 καταστήματα στην Ιταλία και σε άλλες χώρες. Ένα ιδιαίτερο και ολοκληρωμένο design παρέχεται χάρη στις πολλαπλές επιλογές επίπλωσης που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε καταναλωτή σε όρους στυλ, τιμής και design. Το Group επίσης παρέχει custom-made λύσεις για εκατοντάδες project από το χώρο των ξενοδοχειακών μονάδων μέχρι τα διαμερίσματα πολυκατοικιών, τους δημόσιους χώρους και τις εταιρίες.

Καινοτομία

Δε σταματάμε ποτέ να καινοτομούμε. Η διαρκής τεχνολογική εξέλιξη μας επιτρέπει να διατηρούμε υψηλά ποιοτικά στάνταρντ και να βελτιώνουμε παραγωγή και κόστη. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του group της Colombini είναι και τα εξής: έγκαιρη παραγωγή, πλήρως αυτοματοποιημένη διανομή, ευελιξία λύσεων και προτάσεων, λογισμικά συστήματα που ελέγχουν όλη την αλυσίδα παραγωγής-διανομής.

Η μακροχρόνια συνεργασία της Pagonas Home με την Colombini Group εξασφαλίζει άρτια ιταλικά έπιπλα κουζίνας και καθιστικού χώρου σε όλους τους πελάτες της.

Σχόλια

Προσθέστε Σχόλιο

Σας αρέσει αυτή η σειρά; Επικοινωνήστε μαζί μας!